NOGOMETNI SAVEZ LIČKO SENJSKE ŽUPANIJE

Get Adobe Flash player

Predmet:   PREREGISTRACIJA  IGRAČA

Obavještavaju se klubovi kako će se temeljem Pravilnika o statusu igrača i registracijama HNS-a početkom 2016. godine, u zimskom prijelaznom roku obavljati redovna preregistracija igrača, a koju su dužni provesti svi klubovi NS LSŽ. U daljnjem tekstu donosimo nekoliko obavijesti i savjeta, kako bi ista protekla u skladu sa Odlukom Komisije za ovjeru registracija klubova i igrača HNS-a.

Povjerenik ovlašten za registraciju klubova i igrača dužan je obaviti preregistraciju svih igrača na svom području u cilju sređivanja kartoteke registriranih igrača.

Preregistracija igrača amatera obavit će se u razdoblju od 18.01.2016. godine do zaključno 29.02. (ponedjeljak) 2016. godine. Obvezi preregistracije podliježu svi igrači koji su registrirani zaključno sa posljednjim danom koji prethodi prvom danu preregistracije.

Nakon 29.02.2016. više se neće moći obavljati preregistracije igrača (igrače koji nisu preregistrirani HNS će brisati iz kartoteke aktivnih igrača) i igrači neće moći nastupati i promijeniti klub sve do ljetnog prijelaznog roka 15.06.2016.

Za preregistraciju igrača potrebno je dostaviti:

  1. Ispunjene Prijave za registraciju igrača (Comet sustav), potpisane i 

pečatirane

2. Slike u digitalnom formatu (ne starije od tri mjeseca),

3. Stara sportska iskaznica,

4. Popis  liste igrača za preregistraciju u 2 (dva) primjerka (Comet 

    sustav),potpisana i pečatirana

 Molimo klubove da se počnu pripremati za preregistraciju i sakupljati slike igrača u digitalnom formatu kako bi ih na vrijeme unijeli u COMET sustav ili dostavili u kancelariju Nogometnog saveza.

U svrhu jednog od preduvjeta za preregistraciju igrača, svaki klub je odgovoran i dužan izvršiti slikanje igrača (obavezno u dresu, s lica i gologlav). Fotografija mora biti jasna, ne starija od tri mjeseca, te u elektronskom obliku ubačena u sustav COMET.  Klubovi koji imaju tehničku mogućnost pristupa Comet sustavu, istu radnju mogu i moći će obaviti sami, dok će za klubove koji nemaju tehničke mogućnosti, isto obaviti nadležno tijelo ŽNS-a. 

Nakon izvršene preregistracije, svakom igraču biti će izdana nova športska iskaznica ispisana iz COMET sustava u formatu osobne iskaznice. SADAŠNJI FORMAT SPORTSKIH ISKAZNICA I PRIJAVA ZA REGISTRACIJU VIŠE SE NEĆE UPOTREBLJAVATI!!! 

U slučaju potrebe Savez će za sve detalje nove preregistracije svakodnevno davati upute i savjete klubovima.

UPUTE  -> http://www.nogometnisavezlsz.hr/index.php/preregis

             Povjerenik za registracije:

                                                                                                                Tamara Stilinović

NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 

OIB: 76930927138 - ŽR PBZ:HR45 23400091 111001335 - MB: 03347958,  53 000 Gospić, Budačka 12, 

tel / fax: 053 575 644 , e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr, web: www.nogometnisavezlsz.hr


Copyright © 2012 - 2019. Sva prava pridržana.